מתכון פשוט לדג בורי על הגריל. תוך 7 דקות יש לכם דג בורי עם רוטב מעולה להגשה.
מרכיבים:
1 יח' בורי שלם נקי
לרוטב:
1/2 כוס כוסברה ופטרוזיליה קצוצות.
2 שיני שום
רבע כפית כמון
1 לימון סחוט
1 כפית שמן זית
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
מורחים את עור הדג בשמן הזית.
מניחים על רשת הגריל שחוממה מראש לטמפ' גבוהה.
צולים את הבורי על המנגל, 7 דקות כל צד.
כאשר הופכים את הדג, יש להרים אותו בעדינות מאזור הזנב, כדי להימנע מהידבקות העור לרשת הגריל.
לפני ההגשה יוצקים על הדג מהרוטב.
בשבילי- דג ישראלי