שיפודי סלמון אסיאתי להדפסה

סלמון ברוטב חרדל ודבש – לתנור
מצרכים (ל4 מנות)
4 נתחי סלמון (כ- 800 גרם)
רוטב חרדל ודבש :
כפית מלאה חרדל גרגרים רטוב
2 כפיות דבש שטוחות (אפשר גם סילאן)
2 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
רבע כפית מלח
קצת פלפל
אופן הכנה :
– מערבבים את חומרים ומתבלים היטב כל נתח .
– מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
במשך 15-20 דקות (לפי גודל הנתח ).
*אפשר להגיש את הדג בתוספת שעועית ירוקה – משרים 2-3 כוסות שעועית
ירוקה שלמה משקית
קפואה במים רותחים במשך 2 דקות ומסננים. מתבלים עם מעט מרוטב החרדל
והדבש ומניחים
בתבנית לצד הדג. אופים לפי המתכון .