שיפודי סלמון אסיאתיים לצד ירוקים מוקפצים

/, דג סלמון, מתכוני דגים/שיפודי סלמון אסיאתיים לצד ירוקים מוקפצים

שיפודי סלמון אסיאתיים לצד ירוקים מוקפצים

2018-05-27T00:26:00+00:00מאי 27th, 2018|בחנות דגים, דג סלמון, מתכוני דגים|

שיפודי סלמון אסיאתי להדפסה

מצרכים :

500 גרם פילה סלמון ללא עור

למשרה:

3 כפות סויה מתוקה

3 כפות סויה

2 קוביות שום כתוש

2 קוביות ג'ינג'ר כתוש

2 כפות כוסברה קצוצה

כף דבש

3 כפות מיץ ליים

תרסיס שמן

לירוקים:

חבילת שעועית ירוקה עדינה קפואה

חבילת תרד טורקי טרי

בצל סגול

שום

מלח

פלפל

1 לימון (מיץ וגרידה)

מעט ממשרה הדגים (כ- 2 כפות)

אופן הכנה :

  • מערבבים את כל חומרי המשרה .
  • חותכים את הסלמון לקוביות אחידות ומשרים את הקוביות בתערובת למשך

שעה לפחות .

  • משפדים את קוביות הדג על שיפוד, מתיזים מעט שמן על הפלאנצ'ה וצולים

קלות מכל ארבעת הצדדים של קוביות הסלמון .

  • שוטפים את השעועית במי ברז .
  • פורסים בצל וג'ינג'ר לרצועות דקות, מחממים מעט שמן זית במחבת ומקפיצים

קלות את הבצל והג'ינגר מוסיפים את השעועית ומקיצים כדקה. קוצצים גס את

התרד ומוסיפים אותו למחבת .

  • מוסיפים מלח, פלפל ומעט ממשרה הדגים, מקפיצים במשך דקה ומעבירים

לכלי הגשה .

  • מגישים את השיפוד לצד הירוקים