בחנות דגים, דג סלמון, מתכוני דגים

מתכון פשוט לסלמון על האש

מתכון פשוט וכל להכנה של שיפודי סלמון על האש.

מצרכים:

דג סלמון מפולט (ללא עצמות).
שמן זית טוב.
תבלין דג.
שיפודים.
בצל.

אופן ההכנה:
חותכים את נתח הסלמון לריבועים.
מורחים את חתיכות הסלמון בשמן זית ומפזרים תבלין דג.
שמים את ריבועי הסלמון על שיפוד, ובינהן חתיכות בצל.
שמים על האש למספר דקות, להקפיד שהסלמון לא יתייבש.

 

בתאבון!!!

באדיבות ליאור, נשמח לקבל ממכם מתכונים לאתר.

פוסטים קשורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *