סרטון יפה שמסביר איך מכינים דגים על האש.

מצרכים:
     1. דגים בורי או מושט
2. שמן זית משובח.
3. עלים של רוזמרין.
4. עלים של זעתר.
5. סכין טובה.
6. גחלים על אש גבוהה שהדג לא ייתייבש.

אופן ההכנה:
1. לוקחים דג נקי וייבש, כל כמה סנטימטרים עושים חריץ משני הצדדים, על מנת שהאש תוכל להכנס פנימה (לא עמוק מידי).
2. משמנים את הדגים היטב בשמן זית.
3. לוקחים ענף של אורגונו, זעתר או רוזמרין ושמים בבטן הדג.
4. מניחים על האש.
5. אחרי דקה שהדגים על האש, מומלץ להזיז אותם טיפה על מנת שלא יידבקו.
6. מומלץ לשים רוזמרין באש לתת ריח וטעם.
7. להקפיד לא לשרוף מדי, לא לשבור את הדג שהופכים (בעדינות).

ניתן לראות הכל בסרטון