בחנות דגים, דג סלמון, מתכוני דגים

קציצות סלמון מטוגנות

קציצות סלמון מטוגנות להדפסה

מצרכים למתכון ( 13 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה)

  • סלמון נורווגי 500 – גרם, נקי מעור ועצמות, קצוץ או טחון.
  • בצל ירוק – צרור ( 140 גרם )
  • כוסברה – צרור (92 גרם)
  • בצל – יחידה בינונית ( 125 גרם )
  • שום 3 – שיניים
  • מלח 1/2 – כפית שטוחה
  • פלפל שחור 1/4 – כפית שטוחה, גרוס .
  • כמון טחון 1/4 – כפית שטוחה
  • אבקת קארי 1/4 – כפית שטוחה – סה"כ (1 גרם)
  • ביצה Large – 1
  • פירורי לחם 3 – כפות – סה"כ ( 33 גרם), גסים – ניתן להוסיף לפי הצורך .
  • שמן קנולה 1/4 – כוס – סה"כ ( 60 מ"ל), לטיגון .

אופן הכנת המתכון

1 . לקצוץ את הבצל הירוק, הכוסברה, הבצל (דק) והשום.

2 . לערבב את הסלמון עם כל המצרכים (מלבד השמן) עד לקבלת עיסה

(להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם).

3 . להניח את התערובת בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.

4 . להכין קציצות סלמון ולטגן בשמן חם כ- 2 דקות מכל צד או עד

להשחמה.

5 . להניח על נייר סופג, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.

6 . בתיאבון ?

 

פוסטים קשורים