דג בס הסלע
דג ים אמריקאי במקורו. כיום מגדלים אותו בבריכות (למעשה הוא זן קטן של הלוקוס).
בשרו לבן רך ועדין, מתאים לכל שיטות הבישול וטעמו נייטראלי.
משקלו בחנות בין 500 גרם ל 1 ק"ג.
בחנות ניתן לקנות דג בס חי רוב עונות השנה.
דג בס הסלע
דג ים אמריקאי במקורו. כיום מגדלים אותו בבריכות (למעשה הוא זן קטן של הלוקוס).
בשרו לבן רך ועדין, מתאים לכל שיטות הבישול וטעמו נייטראלי.
משקלו בחנות בין 500 גרם ל 1 ק"ג.
בחנות ניתן לקנות דג בס חי רוב עונות השנה.
Comments are closed.
בן זוגי קנה לחג 5 דגי בס, ברצוני לקבל רעיונות מה כדאי לעשות איתם.
הבשר של דג הבס רך ועסיסי ואם זאת מוצק ולא מתפרק. ניתן להכינו במגוון צורות – בתנור עם שמן זית ועשבי טיבול ו או על מצא ירקות, לטגן במחבת (מומלץ בעיקר כשהדג בצורת פילה ללא עצמות) או על האש בנייר כסף
כמו כן אפשר להכינו בתוך תבשיל (סיר)
שלום
האם דג הלברק הוא בעצמ דג באס
?????????
כי באנגלית כותבים לברק ככה :
European seabass
תודה – יעקב