אופן ההכנה הטונה על המחבת פסים:
200 גרם טונה אדומה.
מרססים את המחבת פסים עם שמן.
מניחים על המחבת החמה את נתחי התונה, וצורבים אותם בחום גבוהה.
חותכים את הטונה לפרוסות דקות.
אחרי כמה שניות להפוך.

אופן הכנת סלט שורשים:
חותכים גזר, קולורבי, בצל ירוק, לחתוך לרצועות. 
צרור קוסברה קצוצה.

הכנת רוטב לסלט:
חצי כוס סוייה, 2 כפות סילן, כף שמן שומשום, ג'ינג'ר,

אופן ההגשה:
שמים את הסלט על צלחת ועליו מניחים את פרוסות הטונה.

בתאבון!!!!

ניתן לראות בסרטון את אופן ההכנה. באדיבות חיים טוב