פילה פורל על מצע פסטה של השף אהרוני

/, מתכוני דגים/פילה פורל על מצע פסטה של השף אהרוני

פילה פורל על מצע פסטה של השף אהרוני

2018-11-30T17:43:50+00:00נובמבר 30th, 2018|דג פורל, מתכוני דגים|

השף אהרוני- פילה פורל על מצע פסטה ברוטב חמאה ולימון

פילה פורל בחמאת לימון ועירית עם פסטה.

מצרכים:
4 פילטים של פורל.
מלח ופלפל.
קמח.
חמאה.
פסטה.
מיץ לימון.
עירית.

אופן ההכנה:
פורסים 4 פילטים של פורל.
מפזרים מלח ופלפל.
מחממים מחבת עם חמאה עד שתתחמם שמקבלת גוון חום.
מצפים את הדג בציפוי דק של קמח משני הצדדים ולחר מכן מנערים אתץ הדג שהקמח המיותר יירד.
מתגנים את צד העור, דקה וחצי עד שניים טיגון לכל צד.
לאחר שהדג מטוגן מכניסים למחבת כף אחת של מיץ לימון וכך מטגנים עוד דקה ביחד.
מוסיף עוד 80 גרם חמאה, מלח ופלפל למחבת (הרוטב).
מכינים את הפסטה (פסטה דקה).
שמים פסטה בצלחת, מפזרים עליה טיפה מהרוטב שבמחבת, מפזרים קצת עירית קצוצה ועל זה מניחים את הפילה פורל.

 

בתאבון!!!!

מתכון באדיבות השף אהרוני